BrokiMan

start start
Introductie

Brokiman IT is aanbieder van dienstverlening op het gebied van analyse, ontwerp, bouw en beheer van geautomatiseerde informatiesystemen. De doelgroep van BrokiMan IT bestaat uit bedrijven die toe zijn aan verbeteringen en/of veranderingen in  de automatisering van hun bedrijfsprocessen.

Brokiman IT heeft twee aandachtsgebieden. Dat zijn het leveren van full-service IT dienstverlening voor de Caribische markt inclusief Suriname en het verzorgen (insourcen) van (deel)processen van automatiseringstrajecten van bedrijven in Nederland.

Het uitbesteden van geautomatiseerde bedrijfsprocessen naar Suriname is bezig met een stevige opmars. Diverse bedrijven uit Nederland zien de voordelen van het verplaatsen van activiteiten naar Suriname, zowel uitbesteed als onder eigen beheer. De voordelen die hier doorslag geven zijn onder andere het ontbreken van de taalbarrière, tijdsverschil waardoor de dienstverlening van de Nederlandse onderneming in de avond kan doorgaan, gemotiveerd en deskundige medewerkers en forse kostenbesparingen.

 

 

                                                                             
  

Lees verder over onze diensten

Neem contact op